Razmak

StrolleringStrollering Primjenite šetnje sa kolicima u fitnes koji funkcionira.
Jeste li zaposlena mama koja nema vremena vježbati ni mogućnost čuvanja bebe?

Šetnja parkom s kolicima nije to što ste mislili? Čuli ste što je strollering? Naziv iz Engleskog jezika gdje riječ stroller znači kolica. Strollering je novi paket fitnes programa na svježem zraku za mame ili tate s dječijim kolicima. Strollering je prava stvar za roditelje koji žele kombinirati šetnje i ojačati tijelo uz nazočnost svoje djece i u timu s drugim roditeljima. Prednosti strolleringa dolaze do izražaja kada nemate mogućnosti ostaviti dijete na čuvanje, kad želite provesti što više vremena sa svojom bebom, a istovremeno se želite vratiti u formu na svježem zraku.

Strollering nudi nekoliko paketa: - Osnovni je kontinuirani trening, sportske šetnje s kolicima i jačanje mišića uz kolica, klupu, stablo, strunjaču ili s djetetom u naručju. Tijekom cijelog tečaja primjenjuje se princip pilatesa. Mame/tate uče pravilne tehnike pojedinih vježbi tako da ih mogu koristiti i u svakodnevnom životu.

Kardio stručnjaci tvrde da je sportska šetnja najzdraviji i najkvalitetniji kardio sport, sigurna je i kada se pravilno primjenjuje vrlo učinkovita. Sportska šetnja jača mišiće trbuha i zdjelice uz mršavljenje čemu se majke mogu posebno radovati.

S kolicima možete raditi skoro sve, možete dobiti natrag svoje ojačano i fleksibilno tijelo bez potrebe davanja djece na čuvanje.

Vježbajući uz dijete učite ga i navikavate na zdrav pristup životu. Gledajući roditelja kako vježba, dijete će ga oponašati te će tako postati zdravo i veselo.

Veseli oblačić
Test

Vježbe i savjeti za trudnice

Trudnoća i majčinstvo, prekrasna razdoblja u životu žene, trebala bi što više biti ispunjena mirom i srećom, što će svakako pridonijeti provođenje raznoraznih aktivnosti koje vas vesele, a za koje možda niste imali vremena (hobi, šetnje u prirodi, čitanje knjige i sl).

Opširnije
Eva Gerner Vježbe za trudnice vodi
iskusna primalja

Eva Gerner

Tijekom vježbanja naučite pravilno disati, stajati, ojačate mišiće kralježnice i mišiće zdijelice.
Veseli oblačić

Ivana Gundulića 2, 23000 Zadar

Email: egerner1@gmail.com

Mob: 091/158-62-73